نیازمندی ها | رضوانشهر چه خبر | ثبت اطلاعات اصناف | درج تبلیغات | رضوان آنلاین | همکاری | معرفی | ارتباط با ما
پنج شنبه ١١ خرداد

|

بسم الله الرحمن الرحیم * "اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن * صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ * فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ * وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا وَ عَيْناً * حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِيهَا طَوِيلا" *
نظر سنجی
نظر شما درمورد شرکت دهکده سبز چیست ؟

عالی؟
خوب؟
متوسط؟
بد؟

آخرین رویداد های سایت
دانشکده رضوانشهر به پردیس بین المللی دانشگاه تهران ارتقا یافت
افتتاح 2 مرکز نیکوکاری در رضوانشهر
فرماندار: حمایت از تولید، محور کار مدیران رضوانشهر باشد
بیش از ۲۰۰ طرح اشتغالزایی در رضوانشهر
چهره برفی روستای کوهستانی جهانگیریه در رضوانشهر
نخستین موزه مردم شناسی عشایر گیلان در رضوانشهرفعال می شود
تصادف مرگبار در رضوانشهر
انهدام ۹۰ کیلو گوشت مرغ فاسد در رضوانشهر
فرماندار رضوانشهر: اخلال در بازار، همکاری با دشمنان است
بازدید از کتابخانه عمومی شهرستان رضوانشهر
ریزش سنگ و خاک در رضوانشهر
رضوانشهر با بارش ۱۷۷ میلی‌متردر 72 ساعت گذشته
اجرای116 کیلومتر برفروبی محورهای کوهستانی شهرستان رضوانشهر
بارش باران ۱۲۰ میلی‌متری در رضوانشهر/برف ارتفاعات را سفیدپوش کرد
تولید سالانه بیش از دو هزار و۷۰۰ تن حبوبات در رضوانشهر
نخستین بارش برف پاییزی ارتفاعات رضوانشهر را سپید پوش کرد
شایسته سالاری باید اولویت همه حوزه ها باشد
انتصاب سرپرستان بیمارستان های شهدای رضوانشهر
تهدید شیرابه زباله‌ها برای محیط زیست رضوانشهر
گله دام سنگین رضوانشهر اصلاح نژاد شد ۴۸ گله دام سنگین رضوانشهر اصلاح نژاد شد
بازدید از باغ لیمو ترش( لایم کوات) در شهرستان رضوانشهر توسط مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گیلان
بنچمارک منتسب به چیسپت A14X از عملکرد قدرتمند اپل سیلیکون خبر می‌دهد
انجام 600مورد تست کرونا در رضوانشهر
بازدید از کارگزاری در شهرستان رضوانشهر
"از قله تا قاب" نمایشگاه عکس بانوی هنرمند در رضوانشهر
تاثیر اماکن گردشگری در حفاظت از اراضی کشاورزی رضوانشهر
سالاد سیب زمینی
خورش اناربیج گیلانی
مانور قطع گاز نانوایی های دوگانه سوز در رضوانشهر
برگزاری جشنواره ماهیگیری
آمار بازدید
بازدیدامروز: 3674
بازدید کل : 12324264
صفحه اصلی > خـــــانــــــوادگــــــی > مهارت های زندگی 

بیلیورد تبلیغاتی



  چاپ        ارسال به دوست

روش نگهداری از پنیر

روش نگهداری از پنیرهای مختلف

در نگهداری پنیر توجه به نوع و بافت پنیر از نکات قابل توجه است. بنابراین در ادامه روش‌های متداول نگهداری پنیر آورده شده‌است.

۱. نگهداری از پنیر با آب نمک

برای نگهداری پنیرهای صبحانه اغلب از آب‌نمک و آب پنیر استفاده می‌شود. در زیر نکاتی در این رابطه آورده شده‌است.

  • یکی از بهترین روش‌ها این است که هنگام خریدن پنیر، مقداری آب پنیر هم خریداری کنید؛ در حقیقت آب پنیر مایه پنیر داشته و باعث نگهداری از پنیر می‌شود.
  • اگر پنیر را بدون آب پنیر خریدید باید از آب نمک استفاده کنید؛ یک قاشق نمک را در نیم لیتر آب ریخته و پنیر‌ها را در آن قرار دهید. دقت کنید که آبنمک روی پنیر‌ها را بپوشاند.
  • هر چقدر مقدار نمک بیشتر باشد، پنیر سفت‌تر می‌شود.
  • برای نرم کردن پنیری که سفت است، کافی است آن را داخل آب جوشیده و سرد شده بگذارید ! (بدون نمک)
  • انداختن تکه‌های پنیر داخل ماست رقیق یا دوغ نیز کار کردی شبیه آب نمک دارد؛ با این تفاوت که پنیر را لذیذتر می‌کند.

 

۲. نگهداری از پنیر‌های سفت مانند گودا

چند نمونه از پنیر‌های سفت عبارتند از: پنیر گودا یا هلندی، پنیر سفید، پنیر‌های سوئیسی و پنیر پیتزا. در نگهداری از این پنیرها به موارد زیر دقت کنید.
  • فضای نگهداری از پنیر باید خشک باشد.
  • برای نگهداری این نوع پنیر، قسمت پائین یخچال مناسب‌تر است.
  • پنیر تنفس می‌کند، ولی در عین حال به هوای زیادی هم احتیاج ندارد؛ بنابراین یک تکه کاغذ روغنی را نه خیلی سفت و نه خیلی آزاد، دور پنیر بپیچید.
  • هر بار که بسته‌بندی پنیر را باز می‌کنید، کاغذ دور آن را عوض کنید. زیرا پنیر‌های سفت، روغنی هستند و جذب این روغن توسط کاغذ، مانع تنفس پنیر و در نتیجه کپک زدن آن می‌شود.
  • قرار دادن پنیر‌هاس سفت در روغن زیتون همراه با طعم‌دهنده‌هایی نظیر سبزیجات معطر یا چند حبه سیر و یا مقداری فلفل، یک روش فوق‌العاده عالی در نگهداری این نوع پنیر‌هاست.
  • این پنیر‌ها به دلیل داشتن بافت سفت‌، قابلیت بالاتری برای خشک شدن دارند. بنابراین مالیدن مقداری کره یا روغن روی قسمت برش خورده، توصیه می‌شود.
  • پیچیدن دستمال تمیز خیس شده با سرکه به دور پنیر، روش دیگری برای جلوگیری از خشک شدن آن است.
  • به یاد داشته باشید که نهایتا ظرف مدت ۳ تا ۴ هفته این پنیر‌ها را مصرف کنید؛ نگهداری آن‌ها بیش از این مدت در یخچال، توصیه نمی‌شود.


    ۳. نگهداری از پنیر محلی

    تنوع آب و هوا و شرایط اقلیمی در ایران، باعث ایجاد تنوعی گسترده در محصولات غذایی شده‌است. در این میان پنیر نیز در سراسر ایران تنوع زیادی داشته و هر منطقه‌ای پنیر محلی خود را دارد. از جمله پنیر‌های محلی می‌توان به پنیر لیقوان، پنیر تالش و پنیر توف کردی اشاره کرد.
    اما پنیر لیقوان یکی از شورترین پنیر‌های سوراخ سوراخ دنیاست. برای تازه ماندن این پنیر حتما باید از آب‌نمک استفاده شود. ولی اگر شوری پنیر را دوست ندارید، می‌توانید به آب‌ آن، نمک نزده تا شوری پنیر به دل آب برود و کمی کم نمک‌تر شود.
    بر خلاف پنیر لیقوان که تقریبا در هر سوپرمارکتی پیدا می‌شود، پنیر تالش را فقط در خود تالش و بین محلی‌ها می‌توانید پیدا کنید. زنان تالشی از شیر تازه دوشیده شده گوسفند یا بز، بدون گرفتن خامه شیر، پنیر درست می‌کنند. تالشی‌ها بعد از عمل آمدن پنیر، آن را در پوست گوسفند یا بز گذاشته تا خراب نشود. مطمئنا با این شیوه‌ نگهداری، عطر و بو و طعم این پنیر، بسیار خاص و منحصر به فرد خواهد بود.

    ظرف مناسب برای نگهداری از پنیر

    برای نگهداری صحیح از پنیرها لازم است به نکات زیر برای انتخاب ظروف دقت شود.

    •  بعد از باز کردن حلب پنیر، باید پنیر را به ظروف نگه‌داری مناسب، نظیر ظروف شیشه‌ای انتقال داده و آب پنیر را به آن اضافه کرد.
    • ظرف مورد نظر باید کاملا خشک و تمیز باشد.
    • در مورد پنیر‌های سفت مانند پنیر گودا، روکش مخصوص این پنیر‌ها که به آن کاغذ یا کیسه پنیر گفته می‌شود، بهترین فضای نگهداری این پنیر‌ها هستند. اما اگر پنیری که خریده‌اید، چنین روکشی ندارد، از کاغذ روغنی شیرینی‌پزی استفاده کرده و پنیر را در آن بپیچید. برای جلوگیری از اینکه پنیر بوی مواد داخل یخچال را به خود بگیرد، پنیر بسته‌شده در کاغذ را در داخل دو کیسه یا یک سلفون پلاستیکی بپیچید. 

    علائم فاسد شدن پنیر

    • بوی پنیر
    پنیر سالم، رایحه‌ای قوی و مشخص دارد.
    • رنگ پنیر
    اگرچه انواع پنیر‌ها می‌توانند رنگ‌های مختلفی داشته باشند، اما شک نکنید که وجود رنگ‌هایی مثل صورتی، قهوه‌ای تیره یا سبز، دلیل بر فاسد شدن پنیر هستند.
    •  طعم پنیر     

    یک مزه خاص زننده که به تلخی یا تندی می‌زند نیز می‌تواند از علائم خرابی پنیر باشد. 

    • لزج شدن سطح پنیر

    اگر سطح پنیر، حالتی لزج یا پرزدار پیدا کرده‌است، استفاده از آن توصیه نمی‌شود.

    • خرد، له‌شدگی و وارفتگی

    این موارد هم می‌توانند به تشخیص درست‌تر شما کمک کنند؛ زیرا بافت یک پنیر سالم، انسجام قابل قبولی داشته و تشخیص این موضوع چندان دشوار نیست.

    • وجود کپک روی پنیر  

    همان‌طور که پیش از این گفته شد، در صورتی که کپک روی طعم پنیر هم اثر گذاشته باشد، در دور انداختن آن شک نکنید!

     


١١:٠٨ - پنج شنبه ٧ شهريور ١٣٩٨    /    شماره : ١٠١١٤    /    تعداد نمایش : ٢٥٣٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




.

گرشگردی

دیدنــــــی ها
تصــــــــــــاویر
صنایع دستی
معــــــــــرفی

اصناف

ثبت نـــــــــــــام
درج اطـــــلاعات
جســــتجــــــــو
فهرست اصناف
رسانه

آی رضوانشهر
شهر مجازی
نشـــــــریات
اخــــــــــــبار
تبلیغات

درج تبلـــیغ
تعرفه تبلیغ
مزیت هـــا
مشــــاوره
معرفی

دربـــــــاره
همکـــاران
استخـدام
عضــــویت
شبکه اجتماعی

تلگــــــــرام
اینستاگرام
فیــس بوک
تو یتــــــــــر

تمامي خدمات اين مرکز ، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.

© حقوق این سایت متعلق به مرکز خدمات و پشتیبانی سایبری استان گیلان می باشد. هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

آی رضوانشهر را در گوگل محبوب کنید: